Contact

Bun venit pe pagina de contact a site-ului Farmacia5.ro, dedicat promovării de produse farmaceutice și articole de sănătate.

Vă rugăm să rețineți că Farmacia5.ro nu comercializează produsele prezentate, ci le promovează de la parteneri externi. Astfel, dacă doriți să comandați un produs prezentat pe site-ul nostru, va trebui să accesați site-ul partenerului respectiv și să efectuați comanda direct prin intermediul acelui site.

Dacă aveți orice întrebare sau nelămurire legată de produsele promovate sau aveți nevoie de ajutor în a găsi produsul potrivit pentru nevoile dvs. de sănătate și bunăstare, suntem aici pentru a vă ajuta. Vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site sau prin e-mail, la adresa de [email protected] și vom încerca să vă răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Vă reamintim că informațiile și produsele prezentate pe site-ul nostru nu pot înlocui consultația medicală și recomandarea medicului, iar orice decizie legată de sănătatea dvs. ar trebui să fie luată în urma consultării unui medic sau specialist calificat.

Dacă sunteți interesat de a promova produsele dvs. pe site-ul nostru sau în rețeaua noastră de marketing, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail menționată mai sus și vom lua în considerare oferta dvs.

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru și sperăm să vă ajutăm în găsirea produselor potrivite pentru nevoile dvs. de sănătate și bunăstare!